waldo ja zira

Lauantain viettoa

Lauantaina lähdettiin perinteisesti aamutuimaan koirien kanssa lenkkeilemään lähistöllä olevaan metsään. Jonkin aikaa lenkkeiltyämme Zira löysi valtavan muurahaiskeon, josta olikin pakko napata kuva. :) Tästä jatkettiin kallioille missä koirat pääsivät juoksentelemaan niemenkärjessä. Välillä molemmat malttoivat istua aloilleen (lue käskettiin istumaan), josta saatiinkin ihan kelpo kuva ikuistettua. Waltsu kävi välillä uimassa ja Zira haukkui rannalla, kun hieno neiti ei halunnut varpaitaan kastella. :)

muurahaiskeko  waldo ja zira rannalla

Kallioilta jatkettiin rantaa pitkin takaisin kotiin päin ja siinä Ziralle kävikin ikävästi, kun taisi olla maa-ampiaispesä mihin astui ja muutama ampiainen saatiin peräämme. Yksi pääsi pistämään Ziraa niskaan, muuten onneksi selvittiin säikähdyksellä ja pikku spurtilla ampiaisia karkuun. Kotona katseltiin pistosta se ei onneksi juurikaan paisunut ja lähtikin aika pian pois, ei siis tarvinnut eläinlääkärille lähteä. Tässä kuva ikävästä pistoksesta, oli onni onnettomuudessa ettei amppari pistänyt naamaan tai kurkkuun.

ampparin pistos

Tästä häkellyksestä toivuttiin nopeasti ja Zira sekä Waldo pääsivät mielipuuhaansa eli takapihalle paistattelemaan päivää ja syömään aronian marjoja suoraan puskasta tietysti. Ziralla alkoikin olemaan jo hieman kokoetua, kun alimman oksan marjat on jo syöty yltää Zira vielä ylempiin oksiin. Waldo keksi kuitenkin pian keinon saada marjoja myös ylempää, etutassut ilmaan ja jatkamaan marjoilla herkuttelua. Loppupäivä meni rentoutuen hyvän ruoan parissa sekä koirien että ihmisten osalta – kaiken kaikkiaan oikein kiva reippailupäivä. :)

waldo marjassa  zira tankkaa vitamiineja

0 vastausta

Jätä vastaus

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa